marți, 25 august 2009

what a girl wants

Eram azi in Dorobanti si stateam la semafor. La 2 metri de mine, doua pustoaice faceau conversatie. Stateau la una din multele cafenele de fitze, alea de pe trotuar. Fara sa vreau, surprind un moment de conversatie:

"-Fataaa, da asta cu care esti acum ce masina are?
-Maserati.
-Pai e bine. Da cu ala cu Q7, ce-ai facut?
-Da-l in pizda masii p-ala- a zis ca acum nu poa sa-si ia concediu ca sa ma duca la shopping la Dubai.
-Ai dreptate fata, un sarantoc."

Si se facu verde. Cu regret ca n-am prins mai mai mult din mirobolanta discutie traversez. Si, as usually, incep sa rad. Ma intreb dc sunt eu anormala sau adevarata "fericire" se rezuma doar la masini scumpe, cafenelele din Dorobanti, cluburi de fitze, shopping la Dubai, Milano, Paris si vacante de lux in Bora Bora.

Buuun, daca aste le face pe fetele astea fericite, vreau sa-mi fac si eu o "introspectie " parca asa se cheama in psiho :) sa vad ce imi doresc eu cu adevarat. Top 10 da mai sunt si multe altele...

1) in primul rand vreau sa fiu sanatoasa atat eu cat si familia mea, prietenii mei si nu numai...in general majoritatea considera ca "sanatatea" e ceva care li se cuvine automat si nu o apreciaza decat atunci cand nu o au...soooo, eu imi doresc sanatate

2) i luv my friends si cred ca o prietenie dureaza toata viata, so...chiar daca mai exista unele pauze in comunicare nu inseamna ca nu ma gandesc la voi

3) ce ma mai face fericita? o privire calda si un zambet dulce

4) serile petrecute in parc jucand rentz, whist sau canasta...cand pun botic daca cumva se intampla sa am ghinion si sa pierd :) sau mima cand ma pune Bogdan sa mimez "riguros"

5) ador sa inot si sa ma balacesc in apa...si nu, nu trebuie sa fie neaparat pe o plaja din Miami ca sa ma simt bine. Plaja de la Corbu, sau din Navdodari, sau din Bulgaria, Grecia it's oky for me. sau o simpla piscina. Sau Aqua Magic. I'm lovin'it!

6) imi plac seminariile de Marketing, ador sa ma uit la reclame, sa analizez, sa-mi dau cu parerea si sa vin cu tot felul de spoturi unul mai tampit ca altu ca sa ma intrebe apoi profa " da p-asta unde l-ai mai gasit? " :)

7) hmm? what else makes me happy? aah, da...sa merg in parc inainte de examene(mai-iunie), sa-mi insir toate cursurile, seminariile si markerele colorate pe patura si sa invat cu drag si spor intre doua pauze de ras.

8) sa primesc mesaje dragute (da Malina, miss u too, sper ca-ti place la Londra:) cand ma astept mai putin. chiar dc sunt no sense, pentru mine conteaza faptul ca persoana respectiva s-a gandit la mine

9) biliard, bowling, hidrobicicleta prin herastrau, tenis...no matter what...it makes me happy. and it's not soooo expensive...daca nu, e oky si un alergat catalu prin curte si stropit cu pistolu cu apa, it was fun, chiar daca apoi aratam ca un purcelush :)

10) revazut fostii colegi-sooo, do not forget guys, joi 3sept@hard rock cafe. miss u

PS: mai sunt o groaza de lucuri care ma fac "happy" dar in principal ma regasesc in zambetul celor din jur. Sooooo, a big smile for U all :)

6 comentarii:

  1. dialogul femelelor umane ( ca sa nu le zik fete ca porma se confunda cu celelalte si nu as vrea sa fac asta) pare atat de ireal incat singurul lucru care ma convinge ca e real e faptul ca te cunosc :) mai mult despre ele...nu vreau sa mai spun. pana la urma, fiecare cu fericirea lui:)
    imi place lista ta, si ma regasesc intr`un fel sau altul la pct 1 2 3 5 8 :D

    mai ales la pct 2 so...big hug for you, serpisor

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai intelege tot s-ar dizolva tot misterul :p

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaaa ! cata dreptate ai :) sunt atat de multe lucruri mult mai importante decat masinile si banii...
    Nu esti tu anormala si nici aia nu e adevarata fericire. Fetele astea de care vorbesti vor fi multumite, fitzoase, arogante, invidiate etc. dar niciodata fericite.
    :):*

    RăspundețiȘtergere
  4. Fericires e o stare de spirit si mai mult de atat!

    RăspundețiȘtergere
  5. dap,s-au umplut cafenelele din dorobanti de moldovence pitipoance,care sunt in stare de orice pentru o plimbare cu masina....vai mama lor.....

    RăspundețiȘtergere